

JULY 5TH - 9TH 2023

www.AGPARK.com

WEDNESDAY • JULY 5

| 5:00 PM | Exhibits Open (Under Grandstand) |
|--------------------|--|
| 5:00 PM | Open Class Pie and Ice Cream Social (Upstairs Club Room) |
| 5:30 PM | 4-H Clover Kid Show & Tell (Upstairs Club Room) |
| 6:00 PM | 4-H Talent Show Contest (Upstairs Club Room) |
| 6:00 PM - 10:30 PM | Moore's Greater Show (Carnival) |
| 7:00 PM | 4-H Public Fashion Show (Upstairs Club Room) |
| | |

THURSDAY • JULY 6

| 8:00 AM | 4-H Sheep Show | |
|--------------------------------|---|--|
| 11:00 AM - MIDNIGHT Food Court | | |
| 1:00 PM | 4-H Goat Show | |
| 5:00 PM | 4-H Rabbit Show | |
| 6:00 PM - 10:30 PM | Moore's Greater Show (Carnival) | |
| 6:00 PM | Antiques on the Road (Upstairs Club Room) | |
| 6:00 PM - 7:30 PM | Free Family Bingo (Under the Tent) | |
| 7:30 PM | Nebraska All Star Rock & Roll Band Free Gate Admission (Gates Open at 7PM) | |

FRIDAY • JULY 7

| 6:30 AM - 8:00 AM | Livestock Exhibitor Breakfast Sponsored by: Bank of the Valley, Pinnacle Bank, Central Valley Ag (Ag Park Arena) |
|---------------------|---|
| 8:00 AM | 4-H Beef Show |
| 9:00 AM | 4-H Poultry Show |
| 11:00 AM - MIDNIGHT | Food Court |
| 12:00 PM | Beef Exhibitor Luncheon Sponsored by: Platte Valley Cattlemen (Ag Park Arena) |
| 2:00 PM | 4-H Bucket Calf and Dairy Show |
| 6:00 PM - 11:30 PM | Moore's Greater Show (Carnival) |
| EITE DM | Open Class Crand & Deserve Awards (Upsteirs Club Deem) |

SATURDAY • JULY 8

| · · · · · · · · · · · · · · · · · · · | |
|---------------------------------------|---|
| 7:00 AM | Swine Exhibitor Breakfast Sponsored by: Bank of the Valley, Central Plains Milling, Frontier Coop, and Pinnacle Bank |
| 8:00 AM | 4-H Swine Show |
| 10:00 AM - 11:30 PM | Moore's Greater Show (Carnival) |
| 11:00 AM - MIDNIGHT | Food Court |
| 11:30 AM | Swine Exhibitor Luncheon Sponsored by: REDSTAR Fertilizer |
| 11:30 AM - 5:00 PM | Horn T Zoo (Under the Tent) |
| 1:00 PM | PeeWee Showmanship (Registration begins at 12:30 PM, Green Barn) |
| 1:00 PM - 5:00 PM | Face Painting, Balloon Animals, Kids Crafts, Corn Pit (Under the Tent) |
| 2:00 PM | Kids Tractor Pull (Registration Begins at 1:30 PM) |
| 4:00 PM | 4-H Round-Robin Champion Showman Competition (Green Barn) |
| 5:15 PM | Boot Kick Contest (Rodeo Arena) |
| 5:30 PM | Mutton Busting (Rodeo Arena) |
| 6:30 PM | Platte County Celebrity Swine Showmanship Contest (Green Barn) |
| 7:00 PM | Sammy Kershaw, Diamond Rio, Emmet Bower \$20 Gate Admission (Gates Open at 6PM) |
| | |

SUNDAY • JULY 9

| 10:00 AM - 9:00 PM | Moore's Greater Show (Carnival) |
|--------------------|--|
| 10:30 AM | Worship Service (Upstairs Club Room) Sponsored by: Platte Co. Lutheran Layman League (Exhibit Hall) |
| 11:00 AM - 9:00 PM | Food Court |
| 11:30 AM | Quilts of Valor Presentation (Upstairs Club Room) |
| 1:00 PM | 4-H Purple Ribbon Livestock Sale (Agricultural Arena Building) |
| 5:00 PM - 7:00 PM | Release of All Exhibits |
| 5:00 PM - 9:00 PM | Grups la Mira, Buffalo Norteño, Los del Nuevo Delito 🤺 |
| | |

LAKEVIEW FFA CHILDREN'S BARNYARD Open Daily: 9 AM - 9 PM

**

5:15 PM 7:00 PM Casi Joy, Lauren Alaina, The Back 40 \$20 Gate Admission (Gates Open at 6PM)

Convention & Visitors Bureau FROM There

4-H EXHIBITS ON DISPLAY Open Daily: 10 AM - 10 PM

*



THANK YOU SPONSORS!

Motoplex of Columbus BIG 10 Party Bus Rival Design AKRS Equipment Schieffer Signs Columbus Motor Company Mead Lumber Bierman Contracting Transportation Services Granville Custom Homes Gene Steffy Sunbelt News Channel Nebraska NMC - Norfolk

*schedule subject to change without notice